Skip to main content

Toonkunst Nieuws

Uitnodiging projectzangers voor de Krönungsmesse van Mozart en meer

2015 04 25 koordag Kapel 003Het kan bijna niemand ontgaan zijn. Toonkunstkoor Hilversum bestaat dit jaar 140 jaar. De feestelijkheden in de druk bezochte Stadstuin de Hof zijn net achter de rug, en de zomervakantie is begonnen. 

“En elk van ons verlangt naar een gloednieuw seizoen” zongen wij in “De Verknipte Koorzanger”. Een nieuw seizoen dat hopelijk niet verstoord zal worden door beperkende maatregelen vanwege toenemende corona besmettingen.

De volgende uitvoering in dit jubileumjaar zal 12 november plaatsvinden in het MCO te Hilversum.
Uitgevoerd zal worden de “Krönungsmesse” van W.A. Mozart. Tevens zal het stuk ”Il Cantico del Sole” gezongen worden. Een eigen compositie van onze dirigent Nico Philipp Hovius op een tekst van Franciscus van Assisi.

Voor dit concert nodigen we graag projectzangers uit om met ons mee te zingen. Alle stemmen zijn welkom.

De repetities starten weer op 29 augustus en vinden plaats in de kerkzaal van de Morgensterkerk, Seinstraat 2, Hilversum. We repeteren elke maandagavond van 19.45- 22.15 u. Zaterdag 29 oktober is er een verplichte koordag.

Kosten voor deelname zijn € 75.-. Opgeven kan tot de start van de repetities in augustus.

Enthousiast geworden? Neem een kijkje op onze website www.toonkunsthilversum.nl of meld je direct aan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.