Wilt u lid van ons koor worden, dan kunt u geheel vrijblijvend eerst twee repetities bijwonen. We repeteren in zaal twee van de Grote Kerk op de Kerkbrink in Hilversum ingang Oude Torenstraat. De repetities op maandagavond beginnen om kwart voor acht en duren tot kwart over tien, met een kwartier koffiepauze. Als u na het bijwonen van die twee repetities lid wilt worden van ons koor, neemt de dirigent u een stemtest af.

 De contributie bedraagt € 208,-- per jaar. Het rekeningnummer van Toonkunstkoor Hilversum is NL35 INGB 0000 389039. Voor echtparen kennen wij extra voordelige tarieven. Bij de contributie inbegrepen is het meedoen aan twee koordagen per jaar. Zo'n koordag houden we vaak voorafgaand aan een groot concert. Op een koordag leren  we het uit te voeren werk beter kennen, dat werkt heel inspirerend.

Voor sommige concerten is er ook de mogelijkheid om projectlid te worden. Wij zullen dat als het van toepassing is publiceren op onze nieuwspagina. Projectleden betalen contributie aangepast aan de periode waarin zij deelnemen.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met ons secretariaat:
06 – 1262 7076  of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveringslijst

Uw winkelwagen is leeg

Zondag middag concert

3.3.2019 - 15:00 uur

Stabat Mater van Joseph Rheinberger
Morgensterkerk
Seinstraat 2
Hilversum


Resterende tijdCountdown
afgelopen


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Toonkunst Kamerkoor

Online boekhouden en factureren

Banner e Boekhouden 400 200

Professionele Financiële Dienstverlening

AVR banner w400

Promo

Bestel of koop het boek

Toonkunst Hilversum 130 jaar
Wel en wee van een gerenommeerd koor

2012 11 Boek TKKH 130 jaar Kopie

Jan E. Lamme

Bestellen bij Toonkunst Hilversum: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kopen (€ 7,50): vraag er naar in de boekhandels van Hilversum, Bussum en Laren, ISBN 9789081987509.

Reacties