Skip to main content

Lid worden

Maandagavond kwart voor acht

Repetities

Wilt u lid van ons koor worden, dan kunt u geheel vrijblijvend eerst twee repetities bijwonen. We repeteren in De Kapel, 's Gravelandseweg 144, Hilversum. De repetities op maandagavond beginnen om kwart voor acht en duren tot kwart over tien, met een kwartier koffiepauze. Als u na het bijwonen van die twee repetities lid wilt worden van ons koor, neemt de dirigent u een stemtest af.

Korting voor echtparen/­partners

Contributie

De contributie bedraagt € 265,- per jaar. Het bankrekeningnummer is NL02 TRIO 03795 73806 ten name van Toonkunstkoor Hilversum. Voor echtparen kennen wij een extra voordelig tarief: € 450,-.

Mocht u vragen hebben over de contributie neemt u dan contact op met onze penningmeester tel. 06 3482 1968. In bijzondere situaties is het mogelijk hier een regeling voor te treffen.

Bij de contributie inbegrepen is het meedoen aan twee koordagen per jaar. Koordagen vinden meestal plaats voorafgaand aan een concertuitvoering. Op een koordag leren we het uit te voeren werk beter kennen, dat werkt heel inspirerend.

Project­lidmaatschap

Voor sommige concerten is er ook de mogelijkheid om projectlid te worden. Wij zullen dat als het van toepassing is publiceren op onze nieuwspagina. Projectleden betalen een eenmalige contributiebijdrage voor hun deelname aan een concertproject.

Projectzangers 2019

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met ons secretariaat: 06 5144 1693

Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact

Lid worden van het Toonkunstkoor Hilversum