Skip to main content

Toonkunst Nieuws

Uitnodiging projectzangers voor Het Requiem van Mozart

2015 04 25 koordag Kapel 003Het Toonkunstkoor zal eind november het Requiem van Mozart uitvoeren. Een groots en geliefd werk voor zowel zangers als luisteraars. Wil je dit werk nog een keer zingen of was het een reeds lang gekoesterde wens grijp dan nu je kans en meld je aan als projectzanger.

Gezien de samenstelling van het koor is er alleen plaats voor tenoren, sopranen en bassen. Koorervaring is noodzakelijk, kennis van het Requiem een pré. Na twee weken wordt er een stemtest afgenomen

De uitvoering zal plaatsvinden op 23 november in het MCO te Hilversum. Voor de pauze zingen we de Cantate 182 van J.S. Bach. Hoewel het koor reeds met het repeteren van deze cantate is begonnen kunnen projectzangers gewoon aansluiten.

Op 3 juni wordt gestart met het instuderen van het Requiem. Naast dit werk wordt er in de maand juni tevens gewerkt aan het jaarlijkse concert in De Hof dd. 3 juli. We zingen dan een eigen compositie van onze dirigent.

We repeteren elke maandagavond van 19.45 tot 22.15 u in de kerkzaal van de Morgensterkerk, Seinstraat 2 te Hilversum.

Kosten voor deelname zijn € 75,-. Opgeven kan vanaf heden tot uiterlijk 2 september.

De zomervakantie van ons koor loopt van maandag 8 juli t/m zondag 25 augustus. Maandag 26 augustus is de eerste repetitie na de vakantie.

Zaterdag 2 november is er een koordag. Deelname is verplicht.

In samenwerking met het filmtheater wordt er zaterdag 15 juni om 14.00 u een voorstelling van de film ‘Amadeus’ georganiseerd voor koorleden. Kosten hiervoor zijn € 11 p.p. Opgave hiervoor is mogelijk na aanmelding als projectlid.

Enthousiast geworden? Neem een kijkje op onze website www.toonkunsthilversum.nl of meld je direct aan. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.