Toonkunst Nieuws

Kerstconcert - 13 december 2014

affiche 13 december 2014Toonkunstkoor Hilversum brengt Kerstsfeer in de Grote Kerk  aan de Kerkbrink in Hilversum met een mooi samengesteld Kerstconcert. Onder leiding van Nico Philipp Hovius voert het koor de Messe de Minuit van Charpentier uit en het Oratorio de Noël van Saint Saëns. Het Amsterdams Barok Gezelschap verzorgt de begeleiding. De andere medewerkenden zijn Nikki Treurniet sopraan, Alexandra d’Espinoza mezzosopraan, Alison Metternich alt, Sebastiaan Brouwer tenor, Donald Bentvelsen bas, Henk van Zonneveld orgel en Gertru Pasveer harp.

Het concert op zaterdag 13 december begint om 20.15 uur. De toegangsprijs is 20 euro, voor jongeren tot 16 jaar 10 euro. Tevens zijn er VIP-arrangementen met een speciale ontvangst beschikbaar voor 40 euro.

Kaarten zijn te koop bij de koorleden en voor aanvang van het concert aan de kassa bij de kerk. Als u vantevoren kaarten wilt bestellen kunt u ook een mail met uw gegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bankrekeningnummer van Toonkunstkoor Hilversum is NL35INGB0000389039.