Skip to main content

Ledenblog

Paula Romijn 40 jaar lid

VooPaula 40 jaar TKKH lid Alexr het begin van de koorrepetitie in het MCO wordt Paula Romijn geëerd voor haar 40-jarig lidmaatschap van het Toonkunstkoor Hilversum. Paula is een trouw lid; naast haar mooie stem levert zij graag een extra bijdrage voor het koor. De voorzitter prijst haar creatieve gaven en haar inzet om altijd een handje te helpen bij praktische zaken. 

Repetitie 25 maart in het MCO

MCOMaandagavond 25 maart zingen we weer een keer in het Muziekcentrum van de Omroep aan de Heuvellaan 33 in Hilversum. We zingen vanaf kwart voor acht in studio 4.  Een andere omgeving geeft nieuwe inspiratie voor onze studie van Cherubini. 

Algemene LedenVergadering 2024

DSC 4317 w1920
Maandagavond 18 maart hielden we als Toonkunstkoor Hilversum onze Algemene Ledenvergadering.

Algemene Ledenvergadering 18 maart 2024

DSC 1633 w1200Alle koorleden zijn van harte uitgenodigd voor de 140e Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Toonkunstkoor Hilversum.

De vergadering wordt gehouden op maandag 18 maart 2024 om 19.45 uur in De Kapel aan de  ‘s-Gravelandseweg 144 in Hilversum.

De stukken voor de vergadering zijn per mail aan alle leden gestuurd en zijn ook op de koorwebsite te vinden.

Repetitie 5 februari in De Kapel

Na 2015 04 25 koordag Kapel 003het uitje van vorige week naar het MCO zingen we maandagavond 5 februari weer gewoon in De Kapel. Om kwart voor acht staan we enthousiast klaar voor het Requiem van Cherubini!

Repetitie 29 januari in het MCO

De koorrepetitie van ons Toonkunstkoor op maandagavond 29 januari is in studio vier van het Muziekcentrum van de Omroep. Het gebouwMCO staat aan de Heuvellaan 33 in Hilversum. De repetitie begint gewoon om kwart voor acht en we zingen tot kwart over tien. Verder met de studie van het prachtige Requiem van Cherubini!

Gezellige start van 2024

Toon en Nico KapelWe begonnen op 8 januari met onze koorrepetities in De Kapel, een locatie die ons al vertrouwd is van onze koordagen. De koster Toon Heuwekemeijer legde de parkeerregels nog even uit en toen konden we beginnen aan de studie van het Requiem van Cherubini. De eerste samenklank van dit werk klonk al meteen veelbelovend.

Nieuw jaar, nieuwe locatie

Maandagavond 8 jaDe Kapelnuari beginnen we ons koorjaar op onze nieuwe locatie : De Kapel aan de 's Gravelandseweg 144. Voor degenen die met de auto komen is er parkeerplaats op het terrein van de tandarts op de hoek van de Bussumergrintweg ( bij Palace Residence). We repeteren tot negen uur en daarna proosten we gezellig samen op het nieuwe jaar.

Afscheid van de Morgenster

Afbeelding van WhatsApp op 2023 12 11 om 23.50.07 d6539e18Maandag 11 december zongen we voor het laatst in de grote zaal van de Morgenster. We maakten een begin met het instuderen van het Requiem van Cherubini en na de pauze zongen we een reprise van ons Kerstconcert. In de pauze waren we al weer in de stemming gebracht met glühwein en chocolademelk, dus dat ging helemaal goed op deze laatste avond voor de kerstvakantie. Mieke van Drimmelen maakte ter herinnering de overzichtsfoto.

Fijne vakantie en tot 8 januari in De Kapel!

Laatste repetitie in de Morgenster

Maandagavond 11 december houden we voor de laatste keer onze koorrepetitie in de Morgensterkerk. We beginnen dan aan het instuderen van het Requiem van Cherubini. In het nieuwe jaar oefenen we voortaan in de Kapel aan de 's Gravelandseweg. Dus vanaf 8 januari zijn de koorleden daar welkom.morgenster kerk