Skip to main content

Toonkunst Nieuws

Najaarsconcert 2013

Toonkunstkoor Hilversum geeft op zaterdagavond 2 november een concert met muziek van door velen geliefde componisten: Haydn, Mozart en Fauré.

In de Grote Kerk aan de Kerkbrink zal de kleine orgelmis, de Missa Brevis, van Haydn klinken. Op deze dag dat velen hun doden herdenken voert het koor tevens het sfeervolle Requiem van Fauré uit. Ook worden het Laudate Dominum en het Exsultate Jubilate van Mozart ten gehore gebracht. Het authentieke Amsterdams Barok Gezelschap verzorgt de muzikale begeleiding. De sopraan Nikki Treurniet en de bas-bariton Jaap Roos verlenen hun medewerking aan het concert, evenals Henk van Zonneveld die het orgel bespeelt. Het geheel staat onder leiding van dirigent Nico Philipp Hovius.

Het concert begint om 20.15 uur. De toegangsprijs is 18 euro, inclusief een consumptie in de pauze. Jongeren tot 16 jaar betalen 10 euro. Kaarten zijn te koop aan de ingang van de kerk of eerder via de koorleden. Belangstellenden kunnen ook vanaf 15 oktober kaarten bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de kaarten kopen bij  de VVV in Hilversum.

flyer Faur  2 novemberw600