Toonkunst Nieuws

Bijzondere Herdenking 4 mei

2019 05 04 Herdenkingsconcert 39Dit jaar 2020 kunnen we niet ons traditionele Herdenkingsconcert geven, daarom is er een andere manier gevonden om toch samen stil te staan bij de Dodenherdenking.

Op 4 mei kan iedereen via onze website luisteren naar het concert dat wij gaven op 4 mei 2019 met het Miserere, het Ave Maria en het Stabat mater van Joseph Rheinberger. Ook komt er een nieuwe video op de website van Mieke Van Zonneveld die enige gedichten over oorlog en vrijheid voor zal dragen.

Zo hopen we toch enigszins samen te zijn bij het herdenken.

Reacties   

# Bijzondere herdenkingHilde Van Ooijen 10-05-2020 17:33
Dat we 75 jaar vrijheid op deze bijzondere manier zouden herdenken hadden we nooit kunnen bevroeden. Het is fijn dat we toch middels de kracht van het woord en de muziek hebben kunnen stilstaan bij wat vrijheid en gedenken betekent. Met speciale dank aan Mieke van Zonneveld die met hulp van de websitebeheerde rs een filmpje heeft gemaakt waarin zij een aantal prachtige gedichten voordraagt. En: speciaal aan deze manier is dat men ook nu nog het concert van het koor en het filmpje van Mieke kan beluisteren en bekijken. Een aanrader!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer