Ledennieuws (Blog)

Hanneke Tuk Erelid

2019 05 20 Hanneke erelid 019Tijdens een intermezzo op de repetitieavond van 20 mei 2019 is Hanneke Tuk-Leertouwer benoemd tot Erelid van het Toonkunstkoor Hilversum. De voorzitter, Alex Commandeur,  roemde haar inzet gedurende meer dan 50 jaar lidmaatschap, waarbij zij vele taken vervulde op de haar eigen bescheiden wijze. Al 20 jaar beheert Hanneke ook met grote nauwgezetheid de muziekbibliotheek van het koor.

Verrast was Hanneke door de komst van haar familie op deze voor haar normaal begonnen repetitieavond. Ontroerd en vereerd door de lovende woorden van alle koorleden, die haar spontaan toezongen. Het nieuw benoemde erelid ontving een mooie oorkonde en met taart en bloemen werd de feestvreugde compleet. 

Hanneke erelid oorkondeHet is de derde keer in de geschiedenis van het Toonkunstkoor Hilversum dat een koorlid tot Erelid wordt benoemd. Deze eer viel eerder te beurt aan de inmiddels overleden heer Kees Giskes en aan mevrouw Lucie Smallegange  Luciedie deze avond ook aanwezig was.

 

 

Wij feliciteren Hanneke nogmaals hartelijk met deze terecht verdiende onderscheiding en wij hopen nog lang van haar gaven te kunnen genieten.