Het Toonkunstkoor zal op 10 november 2018 de Carmina Burana zingen, één van de meest indrukwekkende koorwerken van de twintigste eeuw. Van jong tot oud, het werk spreekt vele luisteraars en zangers aan. Ben je een geoefend koorzanger en staat dit werk altijd al op je wenslijstje of zou je het graag nog een keer zingen dan ben je welkom als projectzanger bij het Toonkunstkoor Hilversum. Alle stemmen SATB zijn welkom. Bij veel aanmeldingen hebben de tenoren en bassen voorrang. De duur van de projectdeelname is zes maanden, waarvan zes weken zomervakantie. De kosten zijn € 75 totaal. Dit is inclusief de verplichte koordag op 13 oktober

14 mei a.s. starten de repetities. De repetities van 14 mei tot 27 juni zullen ook gebruikt worden om te repeteren voor ons jaarlijkse gratis zomerconcert in De Hof te Hilversum. Uitgevoerd worden dan partsongs van diverse componisten. Als projectzanger kun je daarom ook aan dit concert meedoen.

We repeteren elke maandagavond van 19.45 tot 22.15 uur in de bijzaal van de Grote Kerk aan de Kerkbrink, ingang achterom in de Oude Torenstraat. Enthousiast geworden? Meld je dan aan.  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toonkunst Kamerkoor

Reacties