Toonkunstkoor Hilversum zingt op 16 december 2017 de Messiah van Georg Friedrich Handel in de Grote Kerk aan de Kerkbrink in Hilversum.

Onder de enthousiaste leiding van dirigent Nico Philipp Hovius brengt het koor de Messiah ten gehore met medewerking van het barokorkest Cappella Maria Barbara onder leiding van Henk van Zonneveld op orgel en vier solisten.

Toonkunstkoor Hilversum voert sinds 1882 een breed repertoire uit van bekende en minder bekende koorwerken en oratoria. Het koor staat hiermee voor een lange en rijke traditie en heeft hiermee een eigen plek in het culturele leven van Hilversum. Het koor heeft al eerder de Messiah uitgevoerd, in 2011 en 2015. Ook dit jaar biedt het Toonkunstkoor muziekliefhebbers de gelegenheid om dit prachtige oratorium en meest bekende werk van Handel in de Kersttijd in de eigen woonplaats te beluisteren met kkorzangers en orkest uit Hilversum en nabije omstreken.

Medewerking wordt verleend door vier gekwalificeerde solisten, te weten Arleen van Wijland sopraan, Alison Metternich alt, Harry van Berne tenor en Donald Bentvelsen bas.

Toegangskaarten inclusief consumptie kosten in de voorverkoop €25 en aan de kassa €27. Jongeren tot 18 jaar betalen €15. In verband met de te verwachten drukte is het raadzaam de kaarten tijdig te bestellen. Dit is mogelijk via de website of via de leden van het koor.

Het concert vindt plaats in de Grote Kerk, Kerkbrink Hilversum. Aanvang 19.30 uur. Te verwachten einde 22.30 uur.

Reserveringslijst

Uw winkelwagen is leeg

The Messiah

16.12.2017 - 19:30 uur

The Messiah
van G.Fr. Händel
Grote Kerk
Kerkbrink
Hilversum


Countdown
afgelopen


SindsKubik-Rubik Joomla! Extensions

Toonkunst Kamerkoor

Reacties